Joogaa Muoniosta

 Joogatunnit 

Tällä hetkellä ohjaan Muonion evergreenstudiolla astangan alkeita kurssina ja vuodenvaihteesa astangan viikkotunnit jatkuvat. Välillä  vierailen vanhassa kotikaupungissa Valkeakoskella ja siellä viikkotunteja pidän myös. . Kotona on hyvä tila pitää joogaa ym. mukavaa esim. naistenpiirejä. Yksityistunteja pidän mm.ryhmille, tyky-päivillä, syntymäpäivillä jne.JOOGATUNNIT.

*ryhmätunnit, yksityistunnit, äänimalja- rumpu rentoutukset,laulujooga, lastenjooga, tuolijooga, palautumisvalmennus, sup-jooga ja oikeastaan mitä vaan voi keksiä.

Ilmoitan ig.ssä ja fb:ssä tulevista tunneista, kursseista ja retriiteistä, myös holvi verkkokaupasta löydät tapahtumat.

Tuntikuvaukset

ASTANGA

Fyysinen tunti missä käydään läpi ashtangajoogan ensimmäistä sarjaa (aurinkotervehdykset, seisomasarja ja istumasarjasta muutamia asanoita sekä loppuliikkeet)
Ashtanga kasvattaa voimaa, notkistaa ja muokkaa kehoa.
Huomioimme myös UIJAYI-hengitystä ja lihaslukkoja ( bandhoja) harjoituksessa.
Astanga tunnista voit muokata itsellesi sopivan harjoituksen modifioimalla asanoita helpommiksi ja kuunnellen aina kehosi viestejä ja tuntemuksia.
Astanga on upea sarja ja mitä enemmän teet sitä syvemmälle pääset niin fyysisesti kuin henkisesti.

 

YINJOOGA

Yin on lempeästi avaava jooga joka sopii jokaiselle antaen vastauksia sinulle antautumalla pitkäkestoisen asanan vietäväksi. Viivymme 5min puolin toisin pidoissa ja käytämme tunnilla apuvälineinä bolstereita, blokkeja, tyynyjä, vilttejä ja vyötä jotka tukevat kehoa asanoissa.

Tämä joogamuoto on suosittu ja yhä enemmän ihmiset haluavat lempeyttä kehon huoltoon. Terapeuttisesti lähestymällä omaa itseään ja antaen asanalle vain 70-80% pystyt vapautumaan myös tunnelukkojen puolella.

Vähemmän on enemmän ja on taito osata antaa myös periksi - päästää irti. 

HATHAJOOGA

Hathajooga on rauhallista ja lempeän meditatiivista joogaa.  Hatha rauhoittaa mieltä, ylläpitää terveyttä ja parantaa liikkuvuutta mutta haastaa juurikin rauhallisuudellaan jolloin joogan alkuperäinen tarkoitus " ihmisen henkinen kasvu " saa tietoisuuden kehittyä. Nautimme asanassa olosta ja hengityksen tuomasta vahvuudesta kehoomme ja myös elämänvoimamme pranan virtaus pysyy sisällä emmekä tuhlaa sitä hajauttamalle ulkopuolelle. Näin ollen Ujjayi hengitys tulee myös hathajooga tunnilla tutuksi.ÄÄNIMALJA-RUMPU RENTOUTUS

Hämärässä kynttilänvalossa ääniä kaukaisuudesta. Kertoen sinulle omaa tarinaasi jossa tunnetilasi vaihtuvat ja ihmiset kokevat syvän rentouden tunteen ääniaaltojen resonoidessa kehon kautta mielesi syvimpiin sopukoihin.

Mukaan tarvitset oman maton, joustavat lämpöiset vaatteet ja villasukat.

 

Luonnonvoimat