Joogaretriitit


Joogaretriitejä olen pitänyt muutaman vuoden ja pääosin Vanha Pappila Hetkessä Ähtärissä.

Retriittini on lempeitä, hauskoja ja hyväämieltä tuovia.

Pääsääntöisin osallistujalla ei tarvitse olla kokemusta joogasta, sillä ohjaan rauhallisesti ja modifioin asanoita.

Esittelyosioissa tulee kyllä hyvin selväksi mikä retriiteillä on pääpaino ja niin helpottaa valintaa osallistumiseen.

Vanhapappila Hetki


Hetki on nimensä veroinen ja saamani palaute on ollut kerrassaan ihastuttavaa. 

Hetki on ystäväni luoma paikka kaikille ihmisille jotka haluavat pysähtyä elämänsä hetkiin.

Hetki on kuuluisa leivonnaisista ja retriiteiltäni löytyy jäliruokana myös mitä upeimmat makuelämykset.

Tähän kauniiseen miljööseen sopii täydellistä jooga, äänimaljat ym.


Loma paksu

Huhtikuu-23 retriittini Valmiina Valoon Loma-Paksussa Kittilän Könkäällä.

Olen Valmiina Valoon, kun keväinen aurinko alkaa lämmittämään yhä enemmän ja valmistaudumme ottamaan valonsäteet vastaan. Kevät koetaan vahvasti uuden luomisen, syntymisen kautta ja sitä se myös onkin, sillä luonnon kiertokulku kulkee vuodenajasta toiseen varmoin askelin. Hienous piilee siinä kuinka luonto asettaa kaiken tämän varman pohjan ja ihminen rakentaa elämäänsä sen mukaan. Kevät haastaa pientä ihmistaimea, joka keväisin tuntee väsymystä valtavasta voimasta ympärillä kasvattaa ja vahvistaa juuriaan. Olisi niin mukava käpertyä piiloon mutta silti nousta ja aukaista terälehdet täyteen kukintoon.

Valmiina Valoon - joogaretriitti kuljettaa juuri samalla tavalla harjoitusta eteenpäin ja saamme oman läsnäolon voimassa kasvaa ja ottaa vastaan sen mitä kevät tarjoaa tänä huhtikuun viikonloppuna. Vastavoimat yin&yang lempeästi herättelevät, innostavat ja samalla antavat lupauksen välillä laskeutua ja vetäytyä.

Aamuisin pehmeä flow virtaa ja kertoo ainaisesta muutoksesta ja aamun kiitollisuuden tunteesta.

Yin on tie palautumiseen ja läsnäolevaan tietoisuuteen. Meditaatiot puhdistavat energiakeskuksemme ja rummunääni kutsuu sinut omaan mielikuvitusmatkaasi upean ja ainutlaatuisen luonnon ympäröimänä tunturien välittömässä läheisyydessä.

Lumikenkien kanssa matkaamme hangille ja saamme varmasti hymyä kasvoille ja lämmön tunteen kauttaaltaan koko kehoon. Yhdessä tästä tulee hauskaa.

Perjantain ja Lauantai-illan sauna jossa maa, ilma, tuli ja vesi yhdistyvät luoden ympärilleen höyryävän eetterin. Luonnonvoimat ovat kanssamme aina ja erityisesti silloin, kun olemme ne täysin valmis vastaanottamaan aistiemme kautta. Tunnemme ne hengityksen, kosketuksen ja tunteidemme kautta. Valmiina Valoon on avaus kohti tulevaa kesää. Vietämme rauhoittavan ja iloisen retriitin Lomapaksun huomassa.

Kilpisjärvi

Kilpisjärvellä pidän ensimmäiset jooga-vaellusretriitit syksyllä -22 ja varattuna on myös syksy -23.
Upea Villa Kammi on majapaikkanamme. Retriiteistä lisää fb:ssa Vilpola&Vintti ja Holvi.


Syksyn syliin 

7-9.10.2022.

Syksyn sylissä, tunnelmallisessa Vanha Pappila Hetkessä vietät viikonlopun sinun omissa yin&yang energioissa.

Tämä on sinulle, joka etsit vastauksia yhdistää kehomme ja mielemme tasapainoa, hidastamalla elintoimintojamme eli palautumalla itsemme äärelle. Huomata oman hengityksen voima, tietoinen läsnäolo jolloin sinun sisäinen viisaus nousee esiin. Intuitiosi ohjaamana luot retriitin kuvan mielessäsi ja aistit sen mitä tarvitset.

Olemme suojassa ja turvassa Hetkessä, joka henkii jotain sellaista mikä täytyy kokea.

Saamme nauttia monesta elementistä viikonlopun aikana, sillä Hetki tarjoaa meille kehomme hyvinvoinnin lisäksi mielenrauhaa ja hyvää ruokaa. Uniikit huoneet kertovat jokainen oman tarinansa ja sinä tulet olemaan osa sitä.

Miten ihanaa on istahtaa hyvän ruuan ja makoisien jälkiruokien pariin yhdessä muiden kanssa. Hymyn ja naurun voimaan on helppo lähteä mukaan. Retriitti sopii kaikille, sillä jooga ja muut harjoitukset ovat lempeitä.


Tulossa syksy -23

Lapin Lumoa Kilpisjärvi 5-9.9.23.

Tulossa syksy -23


Lapin lumoa Kilpisjärvi 10-14.9.23.


Retriitit, peruutusehdot


Retriitit toteutuvat kun vähimmäismäärä osallistujia ilmoittautuu.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksuja ei palauteta retriitin järjestyessä suunnitelmien mukaan järjestäjätahon puolesta. Maksun voi myydä/antaa eteenpäin ja kysyä järjestäjältä mahdollisia  jonossa olijoita. Retriitit ei sisällä matkoja ja omat vakuutukset on hyvä tarkastaa ajankohtaisiksi.Tmi Heidi Syvänen pitää oikeuden muutoksiin ja sitoutuu ilmoittamaan jos sellaisia tulee.Varaa holvi linkistä itsellesi paikka retriiteille, samasta linkistä näet myös tulevat retriittini!