Joogaretriitit


Joogaretriitejä olen pitänyt muutaman vuoden ja pääosin Vanha Pappila Hetkessä Ähtärissä, mutta nyt olen laajentanut myös Kilpisjärvelle, missä yhdistämme vaeltamisen kauniissa luonnossamme.

Retriittini on lempeitä, hauskoja ja hyväämieltä tuovia.

Pääsääntöisin osallistujalla ei tarvitse olla kokemusta joogasta, sillä ohjaan rauhallisesti ja modifioin asanoita.

Esittelyosioissa tulee kyllä hyvin selväksi mikä retriiteillä on pääpaino ja niin helpottaa valintaa osallistumiseen.

Vanhapappila Hetki


Hetki on nimensä veroinen ja saamani palaute on ollut kerrassaan ihastuttavaa. 

Hetki on ystäväni luoma paikka kaikille ihmisille jotka haluavat pysähtyä elämänsä hetkiin.

Hetki on kuuluisa leivonnaisista ja retriiteiltäni löytyy jäliruokana myös mitä upeimmat makuelämykset.

Tähän kauniiseen miljööseen sopii täydellistä jooga, äänimaljat ym.Talven hetki 10.-12.2.2023

Talven Hetki 10-12.2.2023 Vanha Pappila Hetki

Talven hetki Helmikuulla avaa hieman jo pimeän talven verhoa. Innostusta herättää kimalteleva hanki ja säteet auringon. Talven hetki rakentuu hyvinvoinnin ympärille, sillä itselle annettu aika on arvokasta pääomaa. Mielemme ja kehomme tarvitsee huoltoa ja kokonainen viikonloppu ihanien asioiden ympäröimänä tekee meille hyvää.

Viikonlopun ohjelma koostuu hengitysharjoituksista, jotka yhä enemmän nostavat kiinnostusta hyvinvointimme parantamiseksi. Kehon huollosta avaavin liikkein hieman erinäkökulmista ajatellen mm. SlowFlowjooga, lempeä hathajooga , joka on liikettä hengityksen rytmissä, äänimaljamatka, yinjooga kuin myös ajatusten jakamista ja oppimista itsestämme, luontoyhteyden kokemista ajatuksia jakamalla ja rumpurentoutus.

Liike on meille lääke, hengityksemme parantava ja puhdistava. Meditaatioiden kautta avaamme mielemme ja rauhaisan harmonian löytyminen tuntuu hyvältä. Ulkoilmasta nautimme kävelyretken merkeissä ja ruokahetket valmiiseen pöytään nostavat kiitollisuutemme tunnetta. Hetken huoneita ja koko Pappilan tunnelmaa saamme ihastellen huokailla.

Suomalaisille saunan merkitys on suuri ja Hetkessä on mahdollisuus ylittää itsensä avannossa käydessä. Yhdessä jaettu ilo on moninkertainen.

Kaikki on valmiina sinulle helmikuun hyvinvoinnin viikonlopun parissa. Viikonlopun ohjelma on kaikille sopivaa ja jokainen saa kokea sen omista lähtökohdista, turvallisessa, iloisessa ilmapiirissä.

Talven Hetki hyvinvointiviikonlopun hinta 445€. Varausmaksu 140€ Loppumaksu 305€ eräp. 10.1.23.

Sis. Majoituksen 2hh ( ruuat, petivaatteet, pyyhkeen,osassa huoneita mahdollisuus 3hh mm.kaveriporukalle). Koko viikonlopun ohjelman. Erityisruokavaliot ilmoitetaan suoraan Hetkeen Kaisalle. Lisämaksu 15€ (ei gluteeniton, laktoositon)

Retriitin aikataulu:

Perjantai 10.2.23. Hetken ovet avautuvat klo 16 ja majoitumme huoneisiin. klo 17-19 Tervetulohetki - SlowFlowjooga klo 19 päivällinen klo 20 äänimaljamatka

Lauantai 11.2.23.

klo 8.30 aamumeditaatio hengitysharjoituksilla & hathajoogan lempeä liike. klo 10 Hetken ihana aamiainen .klo 12 ulkoilman ihanuutta kävelyretkellä klo 14 kevyt lounas klo 15-17 itsemme äärellä liikkeen ja oman Flown rytmin kautta. klo 17 saunaan lempeisiin löylyihin klo 19 päivällinen klo 20 illan piiri ja rumpurentoutus

Sunnuntai 12.2.

klo 9 Aamun herättelevä liike & meditaatio klo 10.15 aamiainen klo 12 yinjooga ja loppupiiri klo 13.30 Lähtökaffet

Turvaisaa kotimatkaa

Mukaasi tarvitset oman alustan/joogamaton ja viltin. Lämpöistä vaatetta( villapaita/neule, villasukat, ulkovaatteet.

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu palautuu lääkärintodistusta vastaan. Maksut palautuvat, jos peruutus tulee järjestäjän taholta. Ohjelman ja aikataulun muutokset ovat mahdollisia.

Talven Hetken hyvinvointiviikonlopun ohjaa:

Heidi Syvänen -joogaopettaja ryt200 -yinjoogaopettaja -vyöhyketerapeutti -palautumisvalmentaja -shamanistisen luontoyhteyden innoittama ja omaa elämänkasvua harjoittava iloinen, hersyvä nainen. heidi.syvanen1@gmail.com

Tervetuloa Talven Hetkeen!


ELÄMÄNVOIMA JOOGARETRIITTI 17-19.2.2023

Waltikka, Valkeakoski

Helmikuinen viikonloppu Elämänvoima avautuu Waltikan upeassa, uudessa joogasalissa mistä on kaunis näkymä Apian virtaan. Kaupungin keskellä luonnon rauhassa vietämme antoisan ajan joogan ja sen tuoman elämänvoimaamme avaavien asioiden äärellä.

Hyväämieltä kuljettava ohjelma on kaikille tarkoitettu ja sinulla on aina mahdollisuus lähteä joogan harjoituksiin omista lähtökohdista, olla itselle hyväksi ja nauttia liikkeen tuomasta ilosta osaksesi.

Elämänvoima joogaretriitti on juuri nimensä veroinen. Käännymme sisäänpäin tarkastelemaan itseämme ja samalla avaudumme koko maailmalle omassa voimassa.

Ohjelmaa on monipuolinen ja koemme erilaisia tuntemuksia yhdessä ja yksilöinä. Aamut aloitamme hiljaisuudessa löytäen päivän energian Hathajoogan nostattaessamme tultamme roihuun ja iltapäivällä Yinjooga tasoittaa mielemme. Savasanan koemme joogaliinoissa äänimaljojen ja muiden soittimien säestyksellä. Rumpumatkalla ja loitsujen äärellä olemme kodassa nuotion loimussa, mihin tuon mukanani ripauksen Lapin Lumoa. Yin&yang joogan vaihtuva rytmi flowssa tuntuu auringon ja kuun tanssilta. Kurkistamme myös korttien taikaan ja nostamme tietoisuuteemme jotain uutta itsestämme. Elämänvoimaamme vahvistaa myös hyvinpaljon keskustelut toistemme kanssa omia elämäntarinoitamme jakamalla.

Itse olen jokaisesta retriitistä saanut mukaan oivalluksia ja oppeja, niin osalistujana kuin ohjaajana. Nämä viikonloput ovat enemmän kuin muutama yö poissa kodista, sillä nämä hetket voivat muuttaa koko elämän. Kohtaamiset ihmisten kanssa on arvokkaita ja huomaamme olevamme oman elämän tärkein ihminen, josta pidämme huolta entistä enemmän.

Retriitti on iloittelu rauhan ja roihun välimaastossa.

OHJELMA.

Perjantaina 17.2.23. Saapuminen ja majoittuminen Waltikkaa klo 16.sta Klo 17 Namaste- tervehdys Yin&yang jooga Klo 19 Päivällinen Klo 20 Meditaatio ja äänimaljarentoutus joogaliinoissa. Klo 21 hyvää yötä

Lauantai 18.2.23.

Klo 8 Pranayamat ja hathajooga Klo 10 aamiainen Klo 12 Luonnosta voimaa kävely&aisti retki Klo 14 Lounas Klo 16 Rumpumatka kodassa ja korttien taikaa Klo 17 Illan pitkä yinjooga Klo 19 Päivällinen Klo 20 saunaan ja paljuun Hyvää yötä

Sunnuntai 19.2.2023.

Klo 8 Pranayamat ja hathajooga Klo 10 aamiainen Klo 12.sta huoneiden luovutus Klo 12 Elämänvoimaa retriitin mandalapiiri Klo 14 Kevyt lounas Klo 15 retriitti päättyy

Majoitumme Waltikan 1h ja 2h huoneissa. Nautimme valmiinpöydän antimista aamiaiselle, lounaalla ja päivällisellä.

Lauantai-illan sauna ja palju tähtitaivaan alla on nautinto ja näin olemme valmiita untenmaille.

Elämänvoima retriitin ohjaa.

Heidi Syvänen, elämäniloa pursuava ja hyvänmielen retriittien kulkija. Ryt 200 joogaopettaja Yinjooga opettaja Palautumisvalmentaja

Valkeakoski synnyinkaupunki ja kotipaikkana Muonio kauniissa Lapissa.

Retriitin hinta 2hh 435€ HUOM!! Loppumaksu HOLVI eräp.15.1.2023. Varausmaksu 110€ 1hh lisämaksu 70€ Retriitin hinta ilman majoitusta 295€

Erityisruokavaliot ilm. Suoraan info@waltikka.fi

Peruutusehdot: Varaus on voimassa varauksen tehtyä. Mikäli peruutus tulee 14vrk ennen, palautamme 75% maksusta asiakkaalle. Mikäli peruutus tulee viimeistään 7vrk ennen, palautamme 50% maksusta asiakkaalle. Mikäli peruutus tulee 7vrk jälkeen, emme palauta maksua takaisin. Jos peruutus tulee järjestettävän tahon puolelta, niin kaikki maksut palautuvat.

Elämänvoima retriittii toteutuu kun osallistujia on 12 Ja max. Osallistujamäärä on 20.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.Naiseuden Hetki

Naiseuden Hetki 26-28.5.2023

Toukokuun naiseutta hellivä viikonloppu Vanha Pappila Hetkessä herättää meidät tuntemaan omaa sensuellista kauneuttamme, aistimaan syvempää olemustamme ja ennenkaikkea nauttimaan elämästä.

Mielen ja kehonhuoltoa ihanin harjoituksin, musiikin inspiroidessa liikkeessä. Elinvoimaa hengityksessämme, sukellusta ajatuksiimme ja avaamaan naiseuden mahdollisuuksien maailmaa itsellemme laajemmin. Nähdä sielun silmin ainutlaatuisia kerroksiamme unohtamatta kaunista pintaamme kaiken kaikkinensa. Ikuistaa itsensä luonnon luojattareksi ja vapauttaa hehkuamme toinen toisillemme. Laukkuusi pakkaat uteliaisuuden, antamisen lahjan ja kauneimman mekkosi kesäiseen päivään, korusi koristamaan sinusta kumpuavaa kauneutta. Saamme sitoa kukkaseppeleen kutreille ja oveamme kutsuvasti koristamaan kukkakranssin. Kuulemme naiseuden yrteistä, mitkä vahvistavat elinvoimaamme. Kukkien ja yrttien salaisuuksia teille raottaa ihana ystäväni Maija Sauren.

Vietämme viikonlopun suloisuutta hengittävässä Hetkessä ja nautimme pöydän antimista, levosta, ilosta, rantasaunasta ja puhdistumme Ouluveden energioissa.

Miten jo odotankaan tätä hetkeä.

Hetken ovet avautuvat perjantaina 26.5. klo 16 NAISEUDEN HETKI kulkee ajasta aikaan tunteiden kirjossa. Pysähdymme kokoamaan kuljetun matkan Sunnuntaina 28.5. Klo 15, jolloin Hetki sulkee ovensa.

Viikonlopun hinta on 445€ ja varausmaksu 140€, loppumaksu 305€ 15.5.2023. Avaan Holvii loppumaksun toukokuun alussa.

Erityisruokavaliot 15€ lisämaksu ( ei glut. eikä lakt.) Ilmoitathan suoraan @vanhapappilahetki kaikki mahd. ruokailuusi liittyvät asiat.

Viikonloppu sisältää kaiken ohjelman kukkakransseineen. Majoittumisen 2hh, joissa pedatut pedit, pyyhkeet ovat valmiina. Muutamassa huoneessa mahd. kolmelle yöpyjälle ( ystäväporukka).

Viikonloppu sisältää kaiken ohjelman, joka rakentuu kehomme ja mielemme ympärille. Lempeää liikettä joogan, hengityksen, flown kautta. voimarummun sointia ja aisteja stimuloivaa ääntentaikaa äänimaljoin ym.soittimin, lauluin. Ruokailut. Perjantain päivällisen. Lauantain aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Sunnuntain aamiaisen ja lähtökaffet/teen. Nautimme Hetken kuuluisista leivonnaisista myös.

Viikonloppu jää elämään pitkäksi aikaa ja saatat saada mukaasi paljon iloa, lempeyttä, oivalluksia ja uusia ystäviä. Toukokuun viikonloppu on tullut jo osalle teistä traditioksi aloittaa kesä.

Mukaasi tarviset oman joogamaton ja lempi kesämekkosi.

Peruutusehdot: ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta. Loppumaksu palautuu lääkärintodistusta vastaan. Kaikki maksut palautuu jos peruutus tulee järjestäjän taholta.

Tervetuloa Naiseuden Hetkeen omana itsenäsi. Viikonloppu sopii kaikille jotka kutsun kuulevat.

Avaan suljetun Fb:ryhmän osallistujille, missä voi sopia mm. Yhteiskuljetuksista

Hymyilevin terveisin Heidi Syvänen

Joogaopettaja ryt200 Yin joogaopettaja Palautumisvalmentaja Shamaria mysteeriokoulun kävijä ja henkisen tien ikuinen oppilas Vyöhyketerapeutti ja iloinen kanssakulkija Naiseuden mielenkiintoisella matkall.

Kilpisjärvi

Kilpisjärvellä pidin ensimmäset jooga&vallusretriitit ja jatkoa saa myös syksy-23.Lapin Lumoa 29.8-2.9.2023 Hotelli Kilpis

Lapin lumosta saa rauhassa nautiskella jooga&vaellusretriitillä Kilpisjärvellä 29.8.-2.9.2023.

TIETOA RETRIITISTÄ: Luethan kaiken huolellisesti.

Lapland Hotels Kilpis on meidän tukikohta ja saammekin olla jyhkeiden tunturien keskiössä ja lähellämme on aistittavissa myös huikeat alppimaisemat. Kilpisjärven rantamaisemasta ihailemme Saanan silhuettia samalla kun iltasaunan ja Kilpisen vilvoittava uintihetki kutsuu vaelluksen jälkeen. Mallan luonnonpuisto siintää myös näköpiirissä ja odotuttaa meitä viimeisen päivän vaelluksella. Olettehen kuunnelleet Taiskan Saanan häät, missä kauniisti kuvaillaan heidän rakkaustarinansa.

Ruska on alkamassa ja tilaa on hyvin liikkua poluilla, vaeltaa sydämen kyllyydestä. Välillä istahtaa mättäälle ja juoda kupponen kuumaa, syöden eväitä repusta. Ei ole kiire minnekään ja voi vain huokaillen ihailla näkemäänsä ja tuntea tuntemaansa. Kauneus on koskettava, kuin tuntemus rauhasta, tyyneydestä ja kiitollisuudesta. Luonto ja jooga nostaa kiitollisuuden tunnetta ja hiljalleen se asettuu taloksi sydämeen. - Näin kuvailen retriittiäni viime vuoden kokemuksien perusteella.

Jooga on helposti lähestyttävää ja aamut aloitammekin raikkaassa säässä ulkoilmajoogalla, jonka jälkeen pääsemme nauttimaan aamiaisesta. Vaellukset ovat eripituisia päivävaelluksia mutta kilometrejä kertyypi 10-16 km välimaastossa. Etenemme rauhassa ja nautimme eväistauoista, pienistä kehonhuolto ja meditaatiohetkistä myös. Päivän päätteeksi saavumme takaisin hotellille päivälliselle, saunaan ja uimaan. illan ohjlema jooga, rentoutus laskee meidät untenmaille ja jälleen aamulla innolla lähdemme vaeltamaan.

Salmivaara, Saana, Tsahkal, Saanajärvi ja Mallan luonnospuisto kolmen valtakunnanrajapyykkeineen on mieleenpainuva kokemus. Näemme Kilpisjärveä eri kulmista ja myös näkymä Norjaan missä Barraksen hainevä jylhänä kohottaa katseemme. Olemme pieniä tässä uskomattomassa luonnossamme,koska olemme osa sitä.

Norjaan on lyhyt matka poiketa, jos hieman huomioit tulosi tai lähtösi kanssa aikatauluja.

Varaa paikkasi heti, kun kuulet kutsun, sillä nämä ovat suosittuja ja yhdessä kokemus on vertaansa vailla. Upean luonnon ja oman joogaharjoituksen syventämisen kautta saatat saada vielä ihania ystäviä rinnalla kulkemaan.

Tiistaina 29.8. Kirjaudumme hotelliin klo16 ja uloskirjautuminen 2.9.klo 12.

Standard huoneissa on oma wc ja suihku sekä petivaatteet ja pyyhe.

Retriitin hinta on 2hh 895€ , 1hh 1035€ (3 huonetta varattuna 1hh) Loppumaksu 1.7.2023 795€ ja 935€ VARAUSMAKSU 100€ sitova ilmoittautuminen/varausmaksu ei palaudu

sis.majoituksen, aamiaisen,retkieväät ( täytetty leipä, mehu, keksi, hedelmä,kahvi/tee pieni termospullo) ja päivällisen. Rantasaunan ja uinti mahdollisuuden. Vaelluksen ryhmässä ja jooga/meditaatiot, rumpu-äänimalja rentoutukset.

Hintaan ei sisälly vakuutukset järjestäjän puolesta, huolehdithan tämän kuntoon. -Matkat Kilpisjärvelle . Junat kulkevat Kolariin ja Rovaniemelle, Lennot Kittilään ja omalla autolla Suomen halki on elämys. Hintaan ei myöskään sisälly siirtymät vaelluksien lähtöpaikoille ,vaan toteutamme omilla kyydeillä (yhteiskyydit). Mallalaivan pääsymaksu ( 35€ meno tai 50€, jos haluaa vain käydä rajapyykillä.)

Mukaan tarvitset avoimen mielen ja oman joogamaton. Vaellukseen ja joogaan sopivat vaatteet/kengät (säänmukainen varustus). Vaellukset ja joogat toteutamme luonnonilmiöitä kunnioittaen. Repun missä evääsi kulkeutuvat,vaihtovaatteet ym. Oma termospullo ja hyväksi havaittu ruokatermos mihin saat tehtyä mm.lämpöisen keiton, pastan retkievääksi. Tärkeä huomioida oma ruuanterve,sillä onnistunut vaellus tarvitsee ravitsevaa ruokaa,lämpöä ja lempeä osakseen. Tsahkal ja Saanajärven kodalla voi nuotiolla vaikka makkaran paistaa mutta muissa kohteissa olemme luonnonpuistoissa, joissa tulenteko on kielletty. Omat henkilökohtaiset tavarasi, lääkkeesi, rakkolaastarin, kylmägeelin ja korvatulpat.

Kauppa on lähellä, mistä saa lisäystä hyvin retkieväisiin.

Vakuutukset omasta takaa ja MATKAVAKUUTUS, joka huomioi poikkeustilanteet, sairastumisesta tai loukkaantumisesta tulevat mahdolliset kulut. Huom! Vaellukset on omalla vastuulla ja vaativat peruskuntoa, kipuilevalla keholla reitit ovat haasteelliset.

Peruutusehdot:

Varausmaksu vahvistaa paikkasi eikä näin palaudu mahdollisen peruutuksen tullessa. Peruutus 28 vrk ennen tilaisuutta LOPPUMAKSU palautuu kokonaisuudessaan Peruutuskulut 50% varauksen arvosta 27-21 vrk ennen tilaisuutta Peruutuskulut 100% varuksen arvosta 20 vrk ennen tilaisuutta

Ilmoittautuminen on sitova ja hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta ilman kuluja esim. lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella. Huomioi matkavakuutuksesi voimassa olo.

Retriitti toteutuu 10:llä osallistujalla

Erityisruokavaliot ilmoitetaan minulle heidi.syvanen1@gmail.com

Avaan keväällä suljetun Facebook ryhmän, missä voimme vaihtaa ajatuksia tulevasta.

Retriitissä kanssanne kulkee Heidi Syvänen Joogaopettaja ryt 200, yinjooga opettaja, palautumisvalmentaja, vyöhyketerapeutti ja elämän iloa pursuava aikuinen nainen. Luonnossa liikkuva Muoniolainen.

" Tärkein ei ole määränpää vaan matka."

" Hijaisuudessa asustaa syvin voimamme."

Olet tervetullut seikkailemaan kanssasi joogan ja vaelluksien pariin.


Tulossa syksyllä -23


Lapin lumoa Kilpisjärvi 4.9.-9.9.23. 

Tämä retriitti on LOPPUUNMYYTY.

Avasin uuden retriitin elokuun lopulle 28.8.-2-9.2023  Kilpisjärven hotelli Kilpiseen.

Holvi verkkokaupasta pääset varailemaan.Retriitit, peruutusehdot


Retriitit toteutuvat kun vähimmäismäärä osallistujia ilmoittautuu.

Ilmoittautuminen on sitova ja maksuja ei palauteta retriitin järjestyessä suunnitelmien mukaan järjestäjätahon puolesta. Maksun voi myydä/antaa eteenpäin ja kysyä järjestäjältä mahdollisia  jonossa olijoita. Retriitit ei sisällä matkoja ja omat vakuutukset on hyvä tarkastaa ajankohtaisiksi.Tmi Heidi Syvänen pitää oikeuden muutoksiin ja sitoutuu ilmoittamaan jos sellaisia tulee.Varaa holvi linkistä itsellesi paikka retriiteille, samasta linkistä näet myös tulevat retriittini!